A héten nem volt időm minden nap kaját csinálni, így két nap rendelésre kényszerültem. A választásom mind a kétszer a D’Al Michele pizzériára esett. Ez a hely nagyon közel áll a hozzánk mert eddig bárhányszor rendeltünk innen, mindig kiemelkedő minőségű és ízű pizzákat csinálnak. A D’Al Michele csak úgy mint az IDE pizzéria nápolyi stílusú téglatest pizzákat készítenek. A két nap alatt 8 szelet pizzát ettem, amiben 6 különböző íz volt:
- Margherita
- 4Formaggi
- Spinaci
- Ruccola Ricotta e cipolla rossa
- Diavola
- Ruccola é Prosciutto crudo

Amit a legelső véleményemben megfogalmaztam, abból itt egyik sem volt érvényben. Mindegyik pizza megfelelően paradicsomszószós volt, pont olyannak amilyennek szeretem és amilyennek kell lennie. Amelyik koncepció nekem kevésbé jött be, az a Prosciutto a pizzán. Számomra az túl sós, ami szerintem elviszi azt a kifejezett pizza ízt. Viszont ami nekem nagyon bevállt és mindenkinek tudom ajánlani, hogy próbálja ki az a Ruccola Ricotta e cipolla rossa. Amikor ezt először láttam, mondom mi ez, nem létezik, hogy ez működjön.