D’Al Michele – A legnagyobb esélyes

A héten nem volt időm minden nap kaját csinálni, így két nap rendelésre kényszerültem. A választásom mind a kétszer a D’Al Michele pizzériára esett. Ez a hely nagyon közel áll a hozzánk mert eddig bárhányszor rendeltünk innen, mindig kiemelkedő minőségű és ízű pizzákat csinálnak. A D’Al Michele csak úgy mint az IDE pizzéria nápolyi stílusú téglatest pizzákat készítenek. A két nap alatt 8 szelet pizzát ettem, amiben 6 különböző íz volt:

  • Margherita
  • 4Formaggi
  • Spinaci
  • Ruccola Ricotta e cipolla rossa
  • Diavola
  • Ruccola é Prosciutto crudo

Amit a legelső véleményemben megfogalmaztam, abból itt egyik sem volt érvényben. Mindegyik pizza megfelelően paradicsomszószós volt, pont olyannak amilyennek szeretem és amilyennek kell lennie. Amelyik koncepció nekem kevésbé jött be, az a Prosciutto a pizzán. Számomra az túl sós, ami szerintem elviszi azt a kifejezett pizza ízt. Viszont ami nekem nagyon bevállt és mindenkinek tudom ajánlani, hogy próbálja ki az a Ruccola Ricotta e cipolla rossa. Amikor ezt először láttam, mondom mi ez, nem létezik, hogy ez működjön. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük